juni, 2021

10junZonsverduistering donderdag 10 juni van 11.14 u. tot 13.24 u.! - Evenement geschikt voor:Amateursterrenkundigen,Familie,Geïnteresseerden,KinderenNiveau:Beginners,Experts,Gevorderden

Meer

Details evenement

Welkom! Bij helder weer kan je buiten op de koer kijken door een telescoop en de zoneclips bewonderen! De beelden en wat uitleg zullen ook buiten geprojecteerd worden. Dit is gratis.

Te Ieper schuift de maan voor de zon om 11.14 u., het maximum beleven we om 12.17 u. en de maan verlaat de zon om 13.24 u.!

We zullen dit evenement delen via zoom, voor maximaal 100 inschrijvingen. Eveneens gratis. Wel is inschrijven nodig, via info@astrolab.be dan ontvang je de link. Gelieve deze link niet te delen, we vragen iedereen die de link wenst in te schrijven! Voor wie dit online wil beleven, je kan inloggen vanaf 11 u. en het loopt tot 13.30 u.

Kijk nooit naar de zon zonder oogbescherming, gebruik een eclipsbril, kom door onze telescopen kijken of gebruik een lasbril. Kijk nooit naar de zon op een andere wijze, zoals zonnebril, door een cd, of nog meer, onmiddellijke oogschade is meteen het gevolg.

Door dit buiten te organiseren kunnen we dit veilig en volgens de maatregelen organiseren, ontsmettingsgel voor de handen zal voorzien worden, en we houden rekening met 1,5 m afstand.

Kom kijken of schrijf je in voor de zoomsessie, welkom!

Tijd

(Donderdag) -

Reageren is niet mogelijk.