Zonder dubbelsterren wisten we minder dan de helft

Voordracht-lezing, Auditorium

Prof. W. van Rensbergen, verbonden aan de VUB Brussel, brengt voor ons de voordracht met de mooie titel:

Zonder dubbelsterren wisten we minder dan de helft.

Het programma

vrijdagavond 22 september 2023:

19:00 – Deuren open

20:00 – Voordracht

Halverwege voorzien we een korte pauze.

Nadien is er gelegenheid tot vragen-antwoorden en napraatje.

Deze voordracht-lezing gaat door in het auditorium, gebouw “AstroLAB I” (bos).

Inschrijven

Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Max. 50 deelnemers.

Gebruik het inschrijvingsformulier hiernaast.

Leden / niet-leden

Voordracht voor “leden”: Gratis.
Niet-leden: 5 euro per persoon.

Graag overschrijven vooraf:
Begunstigde: Astronomische Contact Groep vzw – Verbrandemolenstraat 5 – 8902 IEPER-Zillebeke – Bank: BE94 0011 5505 8014
Mededeling: Lezing sept. 2023 & uw naam

Wil u of iemand uit uw gezelschap nav. deze voordracht of bezoek lid worden? Dat kan, spreek die dag Dominic aan, of één van de medewerkers/vrijwilligers, of kijk al even op onze website, rubriek “leden“.

Gebouw “AstroLAB I” (bos) en gebouw “AstroLAB II” (koepel)

AstroLAB bestaat uit 2 gebouwen, 2 sterrenwachten.

Het gebouw met de koepel bevindt zich dicht bij de parking, en is het “tweede” gebouw – ook al is dat het eerste dat u tegenkomt.
Het “eerste” gebouw, met auditorium, bevindt zich in het bos, verderop, te bereiken via de grindweg in het verlengde van de Verbrandemolenstraat. Deze grindweg (en verder in het bos) is verboden voor gemotoriseerd verkeer. U mag langs deze grindweg enkel met de fiets of te voet.
Bij de splitsing in het bos volgt u links. Verderop in de hoogte ziet u ons gebouw.

Parkeren

U kan parkeren op de parking bij AstroLAB en groendienst. Indien u uw GPS volgt: Stel in op het adres: Verbrandemolenstraat 5, Ieper (of Zillebeke).
U rijdt de Verbrandemolenstraat in via de Vaartstraat. Volg de wit-bruine wegwijzers “AstroLAB IRIS”. Parkeer bij de parking met blauwe P. U mag ook de parking voor autobussen gebruiken.
Stel de GPS NIET in op “astrolab”: U wordt naar het gebouw in het bos gestuurd: Die weg is verboden voor gemotoriseerd verkeer, er is ook geen parking.

Graag tot dan!

AstroLAB Team

Inschrijven

Aanspreking:
Hoe mogen we u aanspreken?
Kunnen we u telefonisch bereiken, mocht het nodig zijn?
Inschrijving: *
Lezing: Dubbelsterren, vr 22 sept. 2023, 20:00
Met hoeveel deelnemers, lid van AstroLAB, wilt u inschrijven?

Gegevens-verwerking na uw inschrijving

Uw persoons- en contactgegevens die u via het inschrijvingsformulier doorgeeft, worden intern bij AstroLAB IRIS opgeslagen, en zullen uitsluitend gebruikt worden voor de organisatie van deze activiteit.
Uw e-mailadres wordt gebruikt om de bevestiging van de inschrijving te bezorgen, en voor communicatie omtrent praktische afspraken (mochten deze veranderen ten opzichte van de aankondiging). Een laatste e-mail volgt in de week na de activiteit, met uitnodiging voor een korte evaluatie. Dit is vrijblijvend, de gegevens worden uitsluitend anoniem verwerkt.
Uw telefoon- of GSM-nummer wordt enkel gebruikt om u te kunnen contacteren bij uitzonderlijke omstandigheden (last-minute wijzigingen, afgelasting nav. slecht weer, …).
Uw aanwezigheid en aantal deelnemers worden (anoniem) geteld, in kader van het onderzoek vanuit de Vlaamse Overheid naar bezoekersaantallen bij de Vlaamse volkssterrenwachten.