Marathon weekend 1-2-3 sept.

50 jaar Palingbeek en 30 jaar AstroLAB.

AstroLAB presenteert u graag het 30-jarig bestaan.

Duik met ons mee terug in de tijd, en herbeleef deze 30 jaar: Hoe ontstond AstroLAB, de hoeve en de nieuwbouw, de vele bijeenkomsten…

Het programma

* 50-uren-marathon: 50 uur live presenteren. We vertellen 50 keer live gedurende één uur over de hoogtepunten van 30 jaar AstroLAB, ondersteund met illustraties en fotomateriaal over de jaren heen.

Vrijdag 1 sept. 21:00 – Zondag 3 sept. 22:00.

Locatie: Gebouw “AstroLAB I” (bos), auditorium.

* Zelf waarnemen van de zon of avond-hemel: Bij helder weer kan je naar de zon kijken (overdag), of de avond-hemel. Door de telescoop, onder begeleiding van één van onze vrijwilligers.

Bij bewolkt of regenweer voorzien we een vervangende kennismakings-sessie.

Zaterdag en zondag, telkens: 14:30 – 17:30, en 20:00 – middernacht.

Locatie: Gebouw “AstroLAB II” (koepel), Koepel.

Deelnemen

Gratis. Wel graag reserveren, gebruik het formulier hiernaast.

Deze reservering en tijdslot is voor de live presentatie in het auditorium. Reken op +/- 1 uur voor deze presentatie.
Dit is zonder de tijd voor het bezoek aan de koepel met waarnemen (of vervangprogramma). Dat plant u naar keuze, bijvoorbeeld vooraf of na het auditorium.

Gebouw “AstroLAB I” (bos) en gebouw “AstroLAB II” (koepel)

AstroLAB bestaat uit 2 gebouwen, 2 sterrenwachten. Het gebouw met de koepel bevindt zich dicht bij de parking, en is het “tweede” gebouw – ook al is dat het eerste dat u tegenkomt.
Het “eerste” gebouw, met auditorium, bevindt zich in het bos, verderop, te bereiken via de grindweg in het verlengde van de Verbrandemolenstraat. Deze grindweg (en verder in het bos) is verboden voor gemotoriseerd verkeer. U mag langs deze grindweg enkel met de fiets of te voet.
Bij de splitsing in het bos volgt u links. Verderop in de hoogte ziet u ons gebouw.

Parkeren

U kan parkeren op de parking bij AstroLAB en groendienst. Indien u uw GPS volgt: Stel in op het adres: Verbrandemolenstraat 5, Ieper (of Zillebeke).
U rijdt de Verbrandemolenstraat in via de Vaartstraat. Volg de wit-bruine wegwijzers “AstroLAB IRIS”. Parkeer bij de parking met blauwe P. U mag ook de parking voor autobussen gebruiken.
Stel de GPS NIET in op “astrolab”: U wordt naar het gebouw in het bos gestuurd: Die weg is verboden voor gemotoriseerd verkeer, er is ook geen parking.

Graag tot dan!

AstroLAB Team

Inschrijven: Kies uw tijdslot:

Uw gegevens:

Uw inschrijving:

Za. 2 sept. ochtend:
Zo. 3 sept. ochtend:
Vr. 1 sept.:
Za. 2 sept. namid/avond:
Zo. 3 sept. namid/avond:

En tot slot...

Akkoord verwerking gegevens: *

Gegevens-verwerking na uw inschrijving

Uw persoons- en contactgegevens die u via het inschrijvingsformulier doorgeeft, worden intern bij AstroLAB IRIS opgeslagen, en zullen uitsluitend gebruikt worden voor de organisatie van deze activiteit.
Uw e-mailadres wordt gebruikt om de bevestiging van de inschrijving te bezorgen, en voor communicatie omtrent praktische afspraken (mochten deze veranderen ten opzichte van de aankondiging). Een laatste e-mail volgt in de week na de activiteit, met uitnodiging voor een korte evaluatie. Dit is vrijblijvend, de gegevens worden uitsluitend anoniem verwerkt.
Uw telefoon- of GSM-nummer wordt enkel gebruikt om u te kunnen contacteren bij uitzonderlijke omstandigheden (last-minute wijzigingen, afgelasting nav. slecht weer, …).
Uw aanwezigheid en aantal deelnemers worden (anoniem) geteld, in kader van het onderzoek vanuit de Vlaamse Overheid naar bezoekersaantallen bij de Vlaamse volkssterrenwachten.